Email: Parola:
Dr. Ing. Silviu Emil Ionescu
Adresa:
Bd. Iuliu Maniu 220D, sector 6, Bucuresti
Telefon:
+40214340240, +40214340198
Fax:
+40214340241
Website:
www.comoti.ro

Descriere

Cercetator stiintific in cadrul Laboratorului de Acustica si Vibratii COMOTI.
Cercetator stiintific in cadrul Laboratorului de Incercari Fizico-Chimice COMOTI.

Contributii la proiectele de cercetare nationale si europene privind domeniile de zgomot si vibratii, monitorizare emisii noxe si calitatea aerului. Realizarea de rapoarte de analiza, lucrari stiintifice si articole privind zgomotul, vibratiile si calitatea aerului.

Administrator sisteme UNIX si Linux, mentenanta software si hardware, control trafic retea si suport de securitate, mentenanta website si dezvoltare web design. Dezvoltator de software scris in SHELL/BASH/PYTHON/PERL/MYSQL/ORACLE/PHP/HTML dedicat aplicatiilor de cercetare si inovare.

 
Cauta membrii, job-uri sau noutati în zona transfrontaliera
Cuvânt cheie:
Fonduri Europene
Competitii Europene Deschise, Evenimente, Parteneri, Locuri de Munca
Universitati si Institute de Cercetare Europene
CBC Partners
Round Table
CBC Partners
Workshop
Noutati afaceri, solutii stiintifice si evenimente educationale in cadrul retetei CBC Partners

Eveniment Izbiceni
In 20-21 noiembrie 2013, a avut loc in comuna Izbiceni, judetul Olt, conferinta cu tema 'Proiecte de dezvoltare transfrontaliera inovativa intre Romania si Bulgaria in perioada 2014-2019', organizata de Fundatia pentru Democratie, Cultura sI Libertate, Filiala Calarasi si Asociatia Comunelor din Romania. Reuniunea a fost organizata prin Proiectul strategic 'Starea si evaluarea situatiei socio-economice a regiunii transfrontaliere Romania-Bulgaria in perioada 2009-2015' finantat de Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007 - 2013. Proiectul se deruleaza in parteneriat cu Asociatia Municipalitatilor Riverane Dunarii din Bulgaria si Camera de Comert Industrie si Agricultura a Judetului Calarasi, Romania.

Cu acest prilej, Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate, Filiala Calarasi, si-a propus sa consolideze conceptul de Zona Rurala Inovativa / Inteligenta - Resursa pentru Dezvoltare Durabila si Generarea de Locuri de Munca si a lansat in prezenta primarilor membri ai Asociatiei Comunelor din Romania Platforma de dezvoltare rurala inovativa ca parte a procesului de dezvoltare in cadrul Strategiei Dunarii.

La eveniment au participat si reprezentanti ai INCD Turbomotoare COMOTI, oferind o demonstratie live de evaluare a calitatii aerului in zona. Au fost utilizate pentru aceasta echipamentele mobile, montate in autolaboratorul institutului, special amplasat pentru efectuarea de masurari a poluantilor atmosferici.

A fost prezentat in cadrul reuniunii si proiectul SANDI derulat de INCD Turbomotoare COMOTI in colaborare cu Universitatea Angel Kanchev din Ruse in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007 - 2013, in mod special reteaua creata in cadrul proiectului si site-ul realizat, invitand pe participanti la viitoare colaborari, in vederea atragerii de fonduri in zona transfrontaliera.

CBC Partners © 2012 Parteneri de Cooperare Transfrontaliera. Toate drepturile rezervate.
Investim în viitorul tau!
Programul de Cooperare Transfrontaliera România - Bulgaria 2007 - 2013 este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala

Acest website nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.