Email: Parola:
Dr. Ing. Silviu Emil Ionescu
Adresa:
Bd. Iuliu Maniu 220D, sector 6, Bucuresti
Telefon:
+40214340240, +40214340198
Fax:
+40214340241
Website:
www.comoti.ro

Descriere

Cercetator stiintific in cadrul Laboratorului de Acustica si Vibratii COMOTI.
Cercetator stiintific in cadrul Laboratorului de Incercari Fizico-Chimice COMOTI.

Contributii la proiectele de cercetare nationale si europene privind domeniile de zgomot si vibratii, monitorizare emisii noxe si calitatea aerului. Realizarea de rapoarte de analiza, lucrari stiintifice si articole privind zgomotul, vibratiile si calitatea aerului.

Administrator sisteme UNIX si Linux, mentenanta software si hardware, control trafic retea si suport de securitate, mentenanta website si dezvoltare web design. Dezvoltator de software scris in SHELL/BASH/PYTHON/PERL/MYSQL/ORACLE/PHP/HTML dedicat aplicatiilor de cercetare si inovare.

 
Cauta membrii, job-uri sau noutati în zona transfrontaliera
Cuvânt cheie:
Fonduri Europene
Competitii Europene Deschise, Evenimente, Parteneri, Locuri de Munca
Universitati si Institute de Cercetare Europene
CBC Partners
Round Table
CBC Partners
Workshop
Noutati afaceri, solutii stiintifice si evenimente educationale in cadrul retetei CBC Partners

Meeting Ruse-Arda
In perioada 15-18 August, a avut loc in Bulgaria, la Ruse si Arda, intalnirea echipelor participante in proiectele derulate in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007 - 2013, SANDI, Cleandanube, Electroriver si React.

In cadrul intalnirii, au fost discutate si analizate posibilitatile de a continua identificarea necesitatilor comunitatii din zona transfrontaliera si de a participa la viitoare proiecte comunepentru atragerea de fonduri.

S-au stabilit viitoarea vizita a partenerilor bulgari la Bucuresti, pentru a participa la Simpozionul SIMI 2013- International Symposium 'The Environment and the Industry' organizat de ECOIND in perioada 28-30 octombrie2013, precum si posibilitatile de cooperare a Universitatii din Ruse cu Universitatea Politehnica din Bucuresti in cadrul programului CEEPUS.

CBC Partners © 2012 Parteneri de Cooperare Transfrontaliera. Toate drepturile rezervate.
Investim în viitorul tau!
Programul de Cooperare Transfrontaliera România - Bulgaria 2007 - 2013 este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala

Acest website nu reprezinta în mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene. Întreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.